Αντικαταβολή με courier
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και εμείς θα σας την αποστείλουμε μέσω εταιρείας courier στον χώρο της επιλογής σας και θα πληρώσετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό μας στις συνεργαζόμενες τράπεζες και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με courier.  Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal
Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής θα συνδεθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του paypal και θα κάνετε την πληρωμή σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal. Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με courier. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.